100+ Mẫu Tranh Sơn Dầu Hoa Mẫu Đơn Đẹp Giàu Sang Phú Quý

Rate this post

Pasi sintetizohet më shumë 1000+ foto realiste të mostrave të bukura të pikturës së vajit ndërtim për klientët. Në të ka shumë fotografi aktuale të pikturave me bozhure me vaj. Megjithatë, në fotot aktuale janë imazhet e përzgjedhura të konakut me ndriçim të mjaftueshëm për t’u prezantuar klientëve. Sa për pikturat e tjera me lule bozhure, stafi i Furnibuy nuk mori dritë të mjaftueshme, kështu që ato ishin të errëta. Ose pikturat me vaj bozhure të bëra vetë varen kryesisht pa foto aktuale.

Kështu që koleksioni i 100+ vizatimeve të bukura me bozhure të prezantuara nga Furnibuy në këtë artikull do të jetë plot me vizatime bozhure. Kështu që ju keni më shumë zgjedhje dhe referojuni këtyre vizatimeve me bozhure. Modele të përditësuara nga piktorët më të fundit të vajit të Furnibuy; derisa mostrat janë tërhequr nga fillimi, kështu që çmimi do të ndryshojë në varësi të stilit të pikturës. Përveç kësaj, ekziston një shtojcë e sugjeruar: Piktura të tjera të bukura me bozhure janë të disponueshme në treg.

 • Cila pikturë me bozhure ju pëlqen, mund të bëni një pamje të ekranit ose ta ruani dhe ta dërgoni te Furnibuy nëpërmjet Galeria e fotove: 0916225866 për këshilla sa më shpejt të jetë e mundur. Ose shkoni direkt në dyqanin e pikturës Furnibuy në adresën në fund të faqes së internetit. Nëse është e mundur, Furnibuy ende inkurajon klientët që të vijnë direkt në dyqan për të parë pikturat e bukura me bozhure me vaj. Piktura e jashtme është mjaft e ndritshme, kështu që është shumë më e bukur se në foto.

Ju gjithashtu mund të hyni direkt në drejtori: Boje vaji për të porositur vizatime ose për të blerë mostra të pikturës së vajit në faqen e internetit të Furnibuy.

100+ mostrat më të mira të pikturave të bukura me bozhure të varura në shtëpi do të jenë të pasura dhe të pasura:

Pjesa 1: Mostrat e pikturës së vajit janë tani të disponueshme me kode në Supermarketin AmiA Painting – marka e pikturës së Furnibuy Furniture:

Me modelet e Furnibuy që janë koduar, shumica prej tyre kanë foto aktuale që ne i varim për klientët. Mund të klikoni në lidhjen e kuqe në galerinë aktuale të fotove që ndodhet në krye të artikullit. Modelet e mëposhtme janë përditësuar nga më të rejat tek më të vjetrat. Lidhur me kuptimin e varjes së kësaj fotografie, duhet të rishikoni artikullin: Kuptimi Feng Shui i pikturës së bozhure Ju lutem.

TSD 629 është një pikturë me bojëra uji me lule bozhure:

 • Shitet permasat: 70x120cm pikture zemre pa korniza.
 • Çmimi i shitjes: 3.200.000 VND një foto me kornizë. Çmimet në momentin e shkrimit, këto çmime mund të ndryshojnë.

TSD 557 është një fotografi me 8 lule bozhure të porositura nga një klient sipas një fotografie të qëndisjes së klientit të bërë në shtëpinë e një miku:

 • Permasat ne shitje: 60x90cm pikture zemre pa kornize.
 • Çmimi i shitjes: 2.700.000 VND një foto me kornizë. Çmimet në momentin e shkrimit, ky çmim mund të ndryshojë herë pas here.

Ky model pikture u porosit nga pronari në Ha Nam për të pikturuar sipas feng shui-t me ngjyrën kryesore të verdhë. Kjo pikturë Furnibuy mori një porosi për të vizatuar nga një qëndisje tjetër diamant i rremë që kërkoi klienti. Me një imazh në favor të arit të kuq si temë kryesore e fatit të pronarit Kim dhe Fire. Mund të porosisni një pikturë vaji me lule bozhure me ngjyrën që i përshtatet më shumë fatit tuaj.

 • Piktura Feng Shui të përshtatshme për njerëzit me par Mo
 • Piktura Feng Shui të përshtatshme për njerëzit me Fire par
 • Piktura Feng Shui të përshtatshme për njerëzit e destinuar për Tho
 • Piktura Feng Shui të përshtatshme për njerëzit e destinuar për Kim
 • Piktura Feng Shui të përshtatshme për njerëzit me fatin e Thuy

TSD 549: Piktura të bukura me grumbuj bozhure të pikturuara me dorë nga artistë:

 • Shitet permasat: 80x150cm pikture zemre pa korniza.
 • Çmimi i shitjes: 3.500.000 VND një foto me kornizë. Çmimet në momentin e shkrimit, ky çmim mund të ndryshojë herë pas here.

TSD 500: Pikturë e bozhures së bukur me 8 lule:

 • Shitet permasat: 80x150cm pikture zemre pa korniza.
 • Çmimi i shitjes: 3.500.000 VND një foto me kornizë. Çmimet në momentin e shkrimit, ky çmim mund të ndryshojë herë pas here.

TSD 499: Pikturë e 8 luleve të bozhure në mal (Nhat Xuet Thien Son):

 • Shitet permasat: 80x150cm pikture zemre pa korniza.
 • Çmimi i shitjes: 3.500.000 VND një foto me kornizë. Çmimet në momentin e shkrimit, ky çmim mund të ndryshojë herë pas here.

TSD 453: Pikturë me vaj të bozhure dhe peshk të vogël

 • Permasat ne shitje: 80x160cm pikture zemre pa korniza.
 • Çmimi i shitjes: 3.900.000 VND një foto me kornizë. Çmimet në momentin e shkrimit, ky çmim mund të ndryshojë herë pas here.

TSD 452: Degë të bukura bozhure të pikturuara me dorë nga artistë:

 • Shitet permasat: 90x180cm pikture zemre pa korniza.
 • Çmimi i shitjes: 4.800.000 VND një foto me kornizë. Çmimet në momentin e shkrimit, ky çmim mund të ndryshojë herë pas here.

TSD 444: Pikturë me vaj të një bozhure dhe disa zogjsh të lumtur

 • Shitet permasat: 80x150cm pikture zemre pa korniza.
 • Çmimi i shitjes: 3.800.000 VND një foto me kornizë. Çmimet në momentin e shkrimit, ky çmim mund të ndryshojë herë pas here.

TSD 441: Pikturë e dy grupeve të bozhureve me 8 lule në mal:

 • Shitet permasat: 80x150cm pikture zemre pa korniza.
 • Çmimi i shitjes: 3.500.000 VND një foto me kornizë. Çmimet në momentin e shkrimit, ky çmim mund të ndryshojë herë pas here.

TSD 392: Pikturë me vaj e bozhure me 9 lule dhe phalaenopsis:

 • Shitet permasat: 80x150cm pikture zemre pa korniza.
 • Çmimi i shitjes: 3.500.000 VND një foto me kornizë. Çmimet në momentin e shkrimit, ky çmim mund të ndryshojë herë pas here.
 • Shitet permasat: 80x150cm pikture zemre pa korniza.
 • Çmimi i shitjes: 3.500.000 VND një foto me kornizë. Çmimet në momentin e shkrimit, ky çmim mund të ndryshojë herë pas here.

TSD 332: Një pikturë e një dege bozhure dhe një palë zogjsh të vendosur poshtë

 • Shitet permasat: 70x120cm pikture zemre pa korniza.
 • Çmimi i shitjes: 2.300.000 VND një foto me kornizë. Çmimet në momentin e shkrimit, ky çmim mund të ndryshojë herë pas here.

TSD 232: Pikturë me vaj me 9 bozhure:

 • Shitet permasat: 80x150cm pikture zemre pa korniza.
 • Çmimi i shitjes: 2.500.000 VND një foto me kornizë. Çmimet në momentin e shkrimit, ky çmim mund të ndryshojë herë pas here.

TSD 231: Pikturë e një tufe me lule bozhure në pikturë të pasur me vaj:

 • Shitet permasat: 80x150cm pikture zemre pa korniza.
 • Çmimi i shitjes: 2.500.000 VND një foto me kornizë. Çmimet në momentin e shkrimit, ky çmim mund të ndryshojë herë pas here.

TSD 230: Pikturë me vaj bozhure në bar të gjelbër:

 • Shitet permasat: 80x150cm pikture zemre pa korniza.
 • Çmimi i shitjes: 2.500.000 VND një foto me kornizë. Çmimet në momentin e shkrimit, ky çmim mund të ndryshojë herë pas here.

TSD 229: Pikturë e bukur me vaj të bozhureve nga arti i ujëvarës:

 • Shitet permasat: 80x150cm pikture zemre pa korniza.
 • Çmimi i shitjes: 2.500.000 VND një foto me kornizë. Çmimet në momentin e shkrimit, ky çmim mund të ndryshojë herë pas here.

TSD 202: Pikturë me vaj e bozhure me 9 lule

 • Shitet permasat: 80x150cm pikture zemre pa korniza.
 • Çmimi i shitjes: 2.500.000 VND një foto me kornizë. Çmimet në momentin e shkrimit, ky çmim mund të ndryshojë herë pas here.

TSD 198: Pikturë e një dege bozhure me 9 lule të mëdha dhe një palë zogj të vegjël të vendosur nën degë:

 • Shitet permasat: 80x150cm pikture zemre pa korniza.
 • Çmimi i shitjes: 2.500.000 VND një foto me kornizë. Çmimet në momentin e shkrimit, ky çmim mund të ndryshojë herë pas here.

TSD 197: Pikturë me vaj të disa zogjve të vegjël të dashuruar të ulur në një degë bozhure:

 • Shitet permasat: 80x150cm pikture zemre pa korniza.
 • Çmimi i shitjes: 2.500.000 VND një foto me kornizë. Çmimet në momentin e shkrimit, ky çmim mund të ndryshojë herë pas here.
 • Shitet permasat: 60x80cm pikture zemre pa kornize.
 • Cmimi i shitjes: 2.200.000 VND një foto me kornizë. Çmimet në momentin e shkrimit, ky çmim mund të ndryshojë herë pas here.
 • Shitet permasat: 80x150cm pikture zemre pa korniza.
 • Çmimi i shitjes: 2.500.000 VND një foto me kornizë. Çmimet në momentin e shkrimit, ky çmim mund të ndryshojë herë pas here.

TSD 191: Piktura e bozhureve në një sfond të gjelbër:

 • Shitet permasat: 80x150cm pikture zemre pa korniza.
 • Çmimi i shitjes: 2.500.000 VND një foto me kornizë. Çmimet në momentin e shkrimit, ky çmim mund të ndryshojë herë pas here.

TSD 190: Pikturë e bozhureve pranë pyllit dhe përroit:

 • Shitet permasat: 80x150cm pikture zemre pa korniza.
 • Çmimi i shitjes: 2.500.000 VND një foto me kornizë. Çmimet në momentin e shkrimit, ky çmim mund të ndryshojë herë pas here.

TSD 159: Pikturë me vaj të një çifti zogjsh të ulur në një degë bozhure:

 • Permasat ne shitje: 60x90cm pikture zemre pa kornize.
 • Çmimi i shitjes: 1.500.000 VND një foto me kornizë. Çmimet në momentin e shkrimit, ky çmim mund të ndryshojë herë pas here.

TSD 157: Piktura e bukur me vaj në sfond arti me lule:

 • Shitet permasat: 80x150cm pikture zemre pa korniza.
 • Çmimi i shitjes: 2.500.000 VND një foto me kornizë. Çmimet në momentin e shkrimit, ky çmim mund të ndryshojë herë pas here.

TSD 156: Pikturë me vaj bozhure me madhësi të vogël:

 • Permasat ne shitje: 60x90cm pikture zemre pa kornize.
 • Çmimi i shitjes: 1.500.000 VND një foto me kornizë. Çmimet në momentin e shkrimit, ky çmim mund të ndryshojë herë pas here.

Kodi TSD 155 për pikturimin e bozhureve në peshq të vegjël:

 • Shitet permasat: 80x150cm pikture zemre pa korniza.
 • Çmimi i shitjes: 2.500.000 VND një foto me kornizë. Çmimet në momentin e shkrimit, ky çmim mund të ndryshojë herë pas here.

TSD 154: Pikturë me vaj me madhësi të vogël të grupeve të luleve:

 • Permasat ne shitje: 60x90cm pikture zemre pa kornize.
 • Çmimi i shitjes: 1.500.000 VND një foto me kornizë. Çmimet në momentin e shkrimit, ky çmim mund të ndryshojë herë pas here.

TSD 153 bozhure me bozhure me bozhure te mesme:

 • Permasat ne shitje: 60x90cm pikture zemre pa kornize.
 • Çmimi i shitjes: 1.500.000 VND një foto me kornizë. Çmimet në momentin e shkrimit, ky çmim mund të ndryshojë herë pas here.

TSD 152 piktura në vaj me lule bozhure pranë krapit të vogël:

 • Shitet permasat: 80x150cm pikture zemre pa korniza.
 • Çmimi i shitjes: 2.500.000 VND një foto me kornizë. Çmimet në momentin e shkrimit, ky çmim mund të ndryshojë herë pas here.

Pjesa 2: Sugjeroni piktura të tjera të bukura me vaj bozhure të disponueshme në treg.

përmbledhje: Furnibuy Furniture sapo ka përditësuar më shumë se 100+ piktura të bukura me vaj bozhure për t’ju prezantuar. Nëse ju pëlqen vizatimi me bozhure, ruajeni ose bëni një pamje nga ekrani dhe dërgojeni te Furnibuy nëpërmjet zalo: 0916225866. Ose shkoni direkt në dyqanin e pikturës së vajit të Furnibuy në Hanoi në fund të faqes së internetit. Nëse dëshironi të shihni fotot aktuale, ju lutemi shikoni lidhjen e fotove në krye të artikullit për të parë fotot e shtëpive të bukura të pritjes.

Ky është një dyqan i vërtetë fotografish me më shumë se 10000+ foto të bukura Nuk është vetëm piktura në vaj ajo që ka ndërtuar shumë hapësira të ndryshme të Furnibuy.

Dhe një koleksion i zgjedhur prej më shumë se 200+ piktura moderne të bukura të mureve të dhomës së ndenjes rekomandoj për ju është më i shitur.

Supermarketi Furnibuy Furnibuy – Njësi prestigjioze e prodhimit dhe ndërtimit të MOBILJEVE DHE MOBILJEVE në Hanoi:

Furnibuy Furniture është një prodhues i mobiljeve dhe mobiljeve për shtëpi PIKTURA MURORE. Supermarketi i pikturës AmiA është një markë nën Furnibuy Furniture me ekspozitën e vet që shfaq piktura në fund të faqes së internetit. Mund të lëvizni poshtë për të parë hartën e udhëzimeve më poshtë. Në të njëjtën kohë, Furnibuy është gjithashtu një prodhues i drejtpërdrejtë i tavolinave të divaneve dhe mobiljeve të tjera më poshtë.

Bëni një shëtitje përreth: Supermarket Furnibuy Mobilje për t’iu referuar mobiljeve shtëpiake si: Divan, tavolina dhe karrige ngrënie, rafte televizori, dollapë këpucësh, shtretër, garderoba, rafte dekorative, piktura muri…. Të gjitha prodhohen drejtpërdrejt në Furnibuy pa ndërmjetës. E garantuar që klientët të blejnë me çmimin origjinal, cilësi të qëndrueshme dhe të bukur!

Prandaj, familjet e interesuara, nëse blejnë një kombinim të plotë të artikujve të mobiljeve në Furnibuy, do të gëzojnë stimuj tërheqës, duke kursyer kosto të konsiderueshme dhe kohë familjare.

Furnibuy Furniture ka shumë kënaqësi t’ju shërbejë!

Kërkime lidhur me: Pikturë me bozhure me vaj;9 pikturë me bozhure me lule; Fotot më të bukura të bozhure; Dashuron pikturën me bozhure; Pikturë me vaj me bozhure 9 lule; Pikturë me vaj trëndafili; Pikturë me bozhure të artë; Kuptimi i pikturës së bozhure;

Chaolong TV cảm ơn bạn đã đọc bài viết 100+ Mẫu Tranh Sơn Dầu Hoa Mẫu Đơn Đẹp Giàu Sang Phú Quý , hy vọng rằng những thông tin chúng tôi chia sẻ sẽ hữu ích cho bạn. Đừng quên Cháo Lòng TV là website trực tiếp bóng đá miễn phí, tốc độ cao, được yêu thích nhất hiện nay nhé !

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *