Vẽ Tranh Cảnh Đẹp Đất Nước Đơn Giản, Đẹp, 50 Tranh

Rate this post

Të pikturosh dashurinë për atdheun është e thjeshtë, por të lavdërosh me kuptim dashurinë për vendin, popullin e bukur dhe të dashur vietnamez.

Po shikoni: Duke pikturuar skena të bukura fshati

Pikturimi i dashurisë për atdheun, vendi i qetë i Vietnamit, pikturimi i dashurisë për atdheun, skena e fushave në ditën e Vitit të Ri kur mbillni pemë. Të pikturojmë dashurinë e atdheut në mënyrën më të thjeshtë dhe më të bukur Fotoja më e thjeshtë dhe më e bukur e dashurisë së nxënësve për atdheun e vendit Të ushqehet dashuria për atdheun, atdheun dhe fshatin e qetë në Vietnam. ushqej dashurinë për atdheun, vendin paqësor të Vietnamit. Një pikturë e thjeshtë e dashurisë së nxënësve për atdheun dhe atdheun e tyre Vizatim i dashurisë për atdheun e tyre, vend paqësor dhe i bukur, Vizatim i dashurisë së nxënësve për atdheun dhe atdheun e tyre Dinh Giao Huu Vizatoni një pikturë të thjeshtë të bukur dashurie fshati Vizatoni një pikturë të thjeshtë të dashurisë së vendit me lapsa me ngjyra Pikturë e thjeshtë e dashurisë së vendlindjes për nxënësit e klasës së 8-të Pikturë e dashurisë për atdheun e tokës stërgjyshore Piktura më e bukur e thjeshtë e dashurisë për atdheun Pikturë e shtëpisë së dashurisë, e thjeshtë dhe e bukur Vizatoni një pikturë duke lavdëruar dashurinë për atdheun, vendin e bukur, pikturë e bukur e thjeshtë e dashurisë për atdheun nxënësit Mënyra më e lehtë për të vizatuar dashurinë për atdheun Vizatoni piktura që lavdërojnë dashurinë për atdheun. Duke pikturuar dashurinë për atdheun, peizazhin e orizirave. Pikturoni dashurinë e vendit të bukur të Vietnamit Pikturoni dashurinë e atdheut, vendit, peizazhet më të bukura Pikturoni shtëpinë e dashurisë, pamje të bukura, pikturoni lehtësisht atdheun e dashurisë, pamje të bukura, pamje të bukura Pikturoni dashurinë e shtëpisë së dashurisë së atdheu, peizazhi i bukur i fshatit. Vizatoni dashurinë e atdheut, vendit, peizazhin e fshatit vietnamez Vizatoni dashurinë e atdheut Vizatoni dashurinë e atdheut, peizazhin e Vietnamit Vizatoni dashurinë e vendit të bukur Vizatoni dashurinë e nxënësve për atdheun e tyre Vietnami Vizatoni dashurinë për atdheun e tyre, vendin më të bukur në Vietnam. Vizatoni një dashuri të thjeshtë për atdheunpikturë e korrjes së orizitPikturë temë e zgjedhur lirishtVizatoni jetën rreth jushPikturimi i detit dhe ishullit të atdheut

Çfarë mendoni nga fotot e mësipërme? Ideja për të pikturuar dashurinë për atdheun është e thjeshtë dhe fshatare, por është shumë e afërt dhe e dashur për të gjithë ne vietnamezët. Edhe pse janë vetëm vizatime me shkumësa të studentëve, ato nuk janë të përpunuara, por kanë treguar bukurinë e vendit dhe popullit të Vietnamit.

Duke parë fotot e dashurisë për vendin, vërtet ndjen diçka të papërshkrueshme: e dashur, e afërt, e thjeshtë por e bollshme, e qetë, jashtëzakonisht e ngrohtë. E patë këtë?

DEMODA shpreson që blogu i mësipërm do t’ju ndihmojë t’ju sjellë ju dhe studentët tuaj shumë ide pikture mbi temën e dashurisë, vendi më i bukur, më kuptimplotë dhe unik. Ndihmoni të shprehni dashurinë dhe dashurinë tuaj për vendin ku keni lindur dhe jeni rritur, në mënyrë që çdo vend në këtë botë që prisni, mungon dhe dëshironi të ktheheni.

Pikturimi i temës së peizazhit të atdheut ka bërë që zemrat e vietnamezëve të qajnë prej kohësh, sepse atdheu i shenjtë dyorësh është një vend i njohur, jo vetëm për bukurinë e tij të thjeshtë dhe fshatare, por edhe për bukurinë e tij të thjeshtë dhe fshatare. ndjehu i qetë dhe i gëzuar sa herë që e shikon.

Përveç kësaj, kur varni një fotografi të qytetit tuaj në hapësirën e shtëpisë tuaj, fëmijët tuaj me siguri do të kënaqen nga gëzimi dhe gjallëria e figurës. Për t’i ndihmuar ata të kuptojnë më shumë për atdheun e tyre për të ngjallur pasionin e tyre për pikturën e peizazhit, sot lis.edu.vn do t’i udhëzojë ata të vizatojnë peizazhe shumë të bukura, por jashtëzakonisht të bukura të Vietnamit. E thjeshtë, e lehtë për t’u vizatuar për nxënësit nga klasa 6, klasa 7, klasa 8 deri në klasën 9.

Tabela e përmbajtjes:

Udhëzime për vizatimin e pikturave të temës së vendlindjes për nxënësit e klasës së 6-të

Udhëzime për vizatimin e fotografive të temës së peizazheve të qytetit të lindjes për klasën 7

Tutorial për vizatimin e temave të peizazhit veror për klasën 8

Udhëzues për pikturimin e temës së peizazhit të qytetit të lindjes për klasën 9

Referojuni më shumë 10 mostrave të pikturave më të bukura të peizazhit të fshatit vietnamez në 2022

Pikturat e nxënësve me peizazhe janë gjithmonë mbresëlënëse

Udhëzime për vizatimin e pikturave të temës së vendlindjes për nxënësit e klasës së 6-të

Hapi 1:

Përdorni një vizore dhe laps për të krijuar një vijë horizonti dhe vizatoni një diell të rrumbullakët në horizont.

Më pas krijoni një vijë dredha-dredha që ndan plazhin dhe rërën. Le të vizatojmë një grup pemësh të gjelbra në rërë dhe disa pemë të larta kokosi për ta bërë figurën më të gjelbër!

Në këndin e djathtë fotografia tregon një karrige nën një ombrellë.

Vizatoni një peizazh deti me një laps

Hapi 2:

Tani do të fillojmë të ngjyrosim dyllin për të përfunduar figurën.

Së pari, le të përdorim një ngjyrë të verdhë të lehtë për të lyer diellin dhe për të krijuar rrezet e arta që përhapen rreth diellit.

Më pas, përdorni një ngjyrë blu të lehtë për të mbushur qiellin.

Përdorni gjithashtu blu për të ngjyrosur detin dhe përdorni një stilolaps gri për të gjurmuar lehtë kthesën përgjatë bregut për të krijuar valë.

Hapi 3:

Ju lutemi zgjidhni ngjyrën tuaj të preferuar për të ngjyrosur ombrellën dhe karrigen.

Së fundi, për të përfunduar figurën e hapit, përdorni të verdhë të lehtë për të ngjyrosur rërën.

Ngjyrosja e peizazhit të plazhit me ngjyrë të thjeshtë dylli

Udhëzime për vizatimin e fotografive të temës së peizazheve të qytetit të lindjes për klasën 7

Pikturimi i temës së peizazhit vietnamez të fshatit

Hapi 1:

Së pari, vizatoni një vijë horizontale në mes të faqes për të krijuar një horizont në distancë me harqe jeshile dhe male të larta.

Më pas, vizatoni një shtëpi në këndin e djathtë të figurës dhe një pemë të gjelbër pranë saj.

Në mes të faqes, vizatoni një lumë dredha-dredha, pranë lumit vizatoni një varkë dhe njeriun në krye.

Në këndin e majtë vizatoni një pemë të gjelbër të gjatë në mënyrë që fotografia e ekuilibruar të mos jetë bosh!

Për të përfunduar figurën me laps, përdorni një laps të zi për të përshkruar detajet e vizatuara për qartësi.

Pikturimi i peizazhit të fshatit me laps

Hapi 2:

Hapi tjetër do të ngjyrosim!

Do të përdorim laps të verdhë për të lyer tokën, mos harroni ta lyejmë lehtë, më pas përdorim blunë për të mbivendosur lehtë ngjyrën e verdhë të sapo mbushur, për të krijuar një pjesë të tokës në të verdhë-verdhë, jeshile-jeshile.

Përdorni gjithashtu një laps blu për të ngjyrosur tendën e gjelbër dhe harqet e pemëve në horizont. Dhe mos harroni të ngjyrosni trungun kafe!

Pikturimi i peizazhit të fshatit për klasën e 7-të

Hapi 3:

Shtëpia juaj mund të zgjedhë një ngjyrë të ngrohtë të verdhë tokësore ose portokalli për të krijuar pamjen fshatare dhe idilike të një fshati vietnamez.

Përdorni lapsa blu për të ngjyrosur lumin dhe zgjidhni ngjyrën tuaj të preferuar për të ngjyrosur tragetin dhe varkën e vogël!

Më pas përdorni ngjyrë vjollce të errët qymyr druri për të ngjyrosur 2 malet e larta.

Shihni më shumë: 20 efektet kryesore të mjaltit dhe shënimet kur përdorni mjaltë, 5 efektet e mjaltit të pastër në shëndet

Për ta bërë figurën më të gjallë, do të përdorim 7 lloje lapsash të kuq, portokalli, të verdhë, jeshile, blu, vjollcë, vjollcë për të krijuar një ylber në mes të dy maleve për të vizatuar disa lejlekët fluturues të tjerë.

Së fundi, përdorni një laps blu për të krijuar re në qiell.

Pikturë e thjeshtë por e bukur e peizazhit të fshatit

Tutorial për vizatimin e temave të peizazhit veror për klasën 8

Pikturë me temën e peizazhit veror

Vera është imazhe të njohura, të thjeshta dhe të thjeshta. Imazhi i fëmijëve që kullosin buallet, atmosfera është e qetë dhe e qetë kur dëgjon hapat e tufave të buallicave që përplasen në tokë në mënyrë të barabartë. Fotot e shkurreve të bambusë në anë të rrugës, zhurma e cikadave që jehojnë aty-këtu. Zhurma e ujit të pusit që vërshon. Kujtoni këngën dhe shakatë, zhurmën e fëmijëve që luajnë në lagje, fluturimin e qifteve. Piktura e peizazhit veror është gjithmonë një imazh i dashur në kujtesën e të gjithëve.

Hapi 1:

Me këtë foto, fillimisht vizatojmë 1 djalë dhe 1 vajzë në këmbë dhe duke fluturuar 2 qift lart në qiell.

Më pas, vizatoni 2 vija për të ndarë tokën nga fusha e orizit, midis fushës së orizit dhe horizontit të largët.

Në pjesën për të vizatuar fushën e orizit, vizatoni një fermer në anën e pasme të një bualli të zi që lëron.

Në mënyrë që fotografia të mos jetë bosh, fëmijët mund të vizatojnë më shumë shtëpi në distancë me disa pemë të gjelbra pranë shtëpisë dhe në horizont me lejlekët që fluturojnë në qiell.

Piktura verore e peizazhit për nxënësit e klasës së 8-të

Hapi 2:

Përdorni shkumësa për të ngjyrosur figurën.

Zgjidhni ngjyrën që u pëlqen për të ngjyrosur 2 foshnjat dhe qiftin.

Më pas zgjidhni ngjyrat e ngrohta të verdhë ose portokalli për të ngjyrosur shtëpinë për të krijuar një pamje idilike në fshat.

Përdorni të gjelbër për të ngjyrosur pemët pranë shtëpisë dhe pemët në horizont. Fushat tona të orizit do të jenë me ngjyrë të gjelbër të përzier me të verdhë të lehtë.

Pikturimi i një peizazhi veror me dyll

Hapi 3:

Së fundi, për të kompletuar pamjen e peizazhit veror, mos harroni të ngjyrosni tokën në të verdhë. Përdorni blunë për të krijuar re në qiell, shtoni një diell të kuq për ta bërë figurën më të gjallë.

Plotësoni figurën duke ngjyrosur detajet e vogla të mbetura për të përfunduar figurën!

Pikturë e bukur dhe e thjeshtë e peizazhit veror

Udhëzues për pikturimin e temës së peizazhit të qytetit të lindjes për klasën 9

Pikturimi i temës së peizazhit paqësor të qytetit të lindjes

Hapi 1:

Vizatoni së pari një skicë të pemës, pasi faqosja kryesore është pema, do të vijë në shtëpinë me kashtë, prapa shtëpisë është një pemë banane. Imazhi është shumë i njohur në pikturën e peizazhit të vendit.

Më pas, ata do të vizatojnë vija për të krijuar një lumë të butë dredha-dredha.

Për të përfunduar vizatimin me laps ata përcaktojnë vijën e horizontit, vizatojnë harqet e pemëve në distancë dhe vizatojnë diellin.

Vizatoni me laps një pamje të peizazhit të vendlindjes së klasës së 9-të

Hapi 2:

Pas pikturimit të peizazhit të Vietnamit me laps. Fëmijët do të vazhdojnë në hapin e ngjyrosjes.

Ngjyrosni 2 shtëpitë me ngjyra të verdha dhe kafe për të krijuar një skenë fshati idilike dhe fshatare.

Përdorni një stilolaps të verdhë për të ngjyrosur diellin dhe blu të hapur për qiellin.

Pikturë e bukur e thjeshtë e peizazhit të vendlindjes me lapsa me ngjyra

Hapi 3:

Lyeni pemën e bananes pas shtëpisë me ngjyrë të gjelbër për t’i dhënë shkëlqim figurës.

Vazhdoni të ngjyrosni pemën e madhe pranë shtëpisë, harqet jeshile në horizont, përdorni një stilolaps blu për të pikturuar lumin për të përfunduar këtë pikturë të peizazhit të Vietnamit.

Faqe e bukur për t’u ngjyrosur me peizazhin e qytetit të lindjes për fëmijë

Referojuni më shumë 10 mostrave të pikturave më të bukura të peizazhit të fshatit vietnamez në 2022

Për pikturimin e peizazhit të vendlindjes së nxënësve nga klasa 6, klasa 7, klasa 8 deri në klasën 9, ata arritën të formojnë idetë e tyre dhe paraqitjen e figurës dhe filluan të vizatojnë qytetin e tyre sipas ideve të tyre. çfarë kuptoni . Në këtë moshë, fëmijët tashmë mund të vizatojnë me mjeshtëri figura dhe mund të përziejnë ngjyra të ndryshme për ta bërë pamjen e peizazhit të atdheut më të gjallë, mbresëlënëse, shumë shpirtërore, etj. Tani le të bashkohemi me lis.edu.vn Admironi pikturat e nxënësve të peizazheve vietnameze të fshatit që nuk janë vetëm të ndryshme në ngjyra, por edhe të ndryshme në teksturë dhe përmbajtje të mrekullueshme.

Pikturë e peizazhit të peshkimit veror

Pikturë e peizazhit të qytetit

Pikturimi i peizazhit të perëndimit të diellit

Pikturë me vaj të peizazhit të varkës dhe detit

Pikturë e peizazhit të vendit

Pikturë e peizazhit të tregut të fshatit

Pikturë peizazhi për blerje

Pikturë e peizazhit të fshatit me pemë kajsi dhe pemë banja

Pikturë e peizazhit të ujëvarës

Pikturë e peizazhit malor

Për të zgjedhur pikturat më të bukura dhe më të përsosura të murit në kanavacë për të dekoruar shtëpinë tuaj, shkoni te lis.edu.vn Dyqani me dizajne jashtëzakonisht të larmishme me ngjyra dhe tekstura. Tema dinamike dhe realiste, të pasura të pikturës që të mund të sillni bukuri të pastër, ajër të pastër dhe të këndshëm në hapësirën tuaj të jetesës.

Përveç kësaj, lis.edu.vn Shop ka gjithashtu një shërbim pikture murale dekorative të peizazhit me kërkesë të klientëve, me një shumëllojshmëri dizajnesh, stilesh dhe shkollash. Me një ekip piktorësh profesionistë, stilistësh dhe muralistësh të peizazhit në lis.edu.vn Shop do të kënaqë të gjithë klientët më kërkues. Na kontaktoni për të marrë ofertën më të arsyeshme për lyerje muri, dyer xhami dekorative sipas çdo modeli, çmimi varion nga 300.000 VND – 500.000 VND/m2.

Me më shumë se 8 vjet eksperiencë në industrinë e lyerjes së dekorimit të brendshëm dhe dekaleve, ekipi profesional i ndërtimit do t’ju sjellë kënaqësi absolute.

Shërbimi i lyerjes së mureve sipas kërkesës në dyqanin lis.edu.vn

Blini piktura peizazhi sot për të marrë shumë promovime super tërheqëse.

Shpresojmë që ndarja e lis.edu.vn Shop për pikturimin e temës së peizazhit të atdheut të Vietnamit të nxënësve nga klasa 6, 7, 8 deri në 9 do të lërë shumë mbresa në zemrat tuaja, ju uroj gjithë të mirat. jeni të suksesshëm.

Chaolong TV cảm ơn bạn đã đọc bài viết Vẽ Tranh Cảnh Đẹp Đất Nước Đơn Giản, Đẹp, 50 Tranh , hy vọng rằng những thông tin chúng tôi chia sẻ sẽ hữu ích cho bạn. Đừng quên Cháo Lòng TV là website trực tiếp bóng đá miễn phí, tốc độ cao, được yêu thích nhất hiện nay nhé !

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *